www.1meritev.si

1meritev INTERNET trgovina

Proizvajalci ADAAMA LASERBMIBOSCHEstwingGarminGEOMAXHAGLOFK&RKroeplinMitutoyoNestleRite in the RainSAUTERSOKKIASOPPECSUUNTOTOPCONTovarna meril KOVINE
Vpišite vaš epoštni naslov
za prejemanje naših novičk:

Pogoji poslovanja

Naročanje:
Naročanje blaga poteka preko spletne košarice. Nakup in ogled izdelkov je možen vsem uporabnikom spletne strani. Spletno košarico polnite s preprostim klikom na ikono KUPI, ki se nahaja poleg vsakega izdelka. Pred pošiljanjem naročila, je potrebno pravilno izpolniti vsa polja, ter vnesti podatke v spletni košarici. Poslano košarico z vsemi podatki in izbranimi izdelki smatramo za vaše naročilo. Pred pošiljanjem blaga vas bomo še enkrat kontaktirali preko mail-a ali telefona o informaciji o dobavi blaga.

Cene:
Informativne cene so v Eurih. Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v 1MERITEV spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen v maloprodajni trgovini  TOBO'S TRGOVINA  d.o.o., Celovška cesta 53, v Ljubljani.

Slike na spletni strani so samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja! Trudimo se, da je napak na spletni strani čim manj, vendar so napake možne in niso izključene tako v ceni kot v opisih. Pridružujemo si pravico, da lahko cene in opise spreminjamo brez predhodne najave. V primeru napake, ugotovljene šele ob vašem oddanem naročilu, vas bomo kontaktirali preko mail-a ali telefona ter vam posredovali popravljeno ponudbo.

Dobava blaga:
Dobava blaga iz zaloge 2-3 dni. V kolikor blaga v trenutku vašega naročila ne bi imeli na zalogi, vam bomo rok dobave sporočili v odgovoru na vaše naročilo.
V kolikor blaga ni na zalogi vam bomo rok dobave sporočili.
Naročene izdelke lahko osebno prevzamete v naši maloprodajni trgovini TOBO'S TRGOVINA  d.o.o. Celovška cesta 53  v Ljubljani, ali pa vam jih pošljemo po povzetju na željen - dogovorjen naslov. 

Stroši dostave: 
Strošek dostave je že vračunan v znesek naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3,40 EUR z DDV. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Plačilni pogoji - načini plačila:
V naših trgovinah (osebni prevzem) lahko izdelke plačujete z gotovino, kreditnimi karticami, lahko pa se odločite tudi za mini kredit, ki omogoča nakup do 24 obrokov.

V primeru dobave blaga po povzetju, je možno le plačilo z gotovino. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu in pomenijo vrednost pošiljke. Ob prevzemu pošiljke plačate poštemu uslužbencu vrednost pošiljke in nobenih drugih dodatnih stroškov, pošta pa bo za vas izvršila plačilo.

V primeru izdaje predračuna plačate blago preko banke ( preko KLIKA ali drugih e-bank, na banki... Kobo plačilo razvidno na našem računu, bomo blago odpremili preko odpremne službe na vaš naslov, lahko pa nam pošljete potrdilo o plačilu in tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila.


Odpoved naročila :
Pri odpovedi naročila in vračilu blaga veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga navedena v 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov, ki določa:
"Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bila poštna pošiljka oddana v roku. Ta rok začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga."

Vračilo blaga:
V primeru, da je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati prodajalcu v 15 dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Kot odstop od pogodbe se šteje tudi, če potrošnik v 15 dneh po prejemu blaga le-to vrne prodajalcu. Strošek vračila blaga pri odstopu od pogodbe bremeni potrošnika.

Podatki - arhiv:
Arhiv naročil in nakupov, so dosegljivi ter se nahajajo in varno hranijo na sedežu družbe.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne strani se pri svojem poslovanju zavzema za korektno in varno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je upravitelj zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev spletne strani 1meritev.si ali kako drugače (po telefonu, preko e-pošte, idr.), so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o varstvu potrošnikov.
V skladu z načelom sorazmernosti upravljalec spletne strani
1meritev.si, zbira in obdeluje zgolj tiste osebne podatke uporabnika, ki so nujno potrebni za nemoteno elektronsko poslovanje in nudenja storitev (t.j. za prodajo blaga, za odpremo blaga, za potrebe poslovnega komuniciranja, ipd.).

SOGLASJE ZA OBDELAVO IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Uporabnik spletne strani 
1meritev.si izrecno soglaša, da se za namen oddaje povpraševanja, s tem povezanega upravljanja sistema ter obveščanja uporabnika, zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika:

ime in priimek
podjetje oz. naziv pravne osebe ( če je uporabnik pravna oseba)
davčna številka pravne osebe ( če je uporabnik pravna oseba)
naslov za dostavo
kontakta telefonska številka ( če jo uporabnik zaupa)
naslov elektronske pošte

Za potrebe varnosti se shranjujejo tudi IP naslovi uporabnikov.
Upravljalec spletnega mesta in uporabnik soglašata, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah lahko osebni podatki, ki se štejejo za poslovno skrivnost ter jih bosta zato primerno varovala in jih brez ustrezne pravne podlage ne bosta razkrivala tretjim osebam.

Upravljalec spletnega mesta se obvezuje profesionalno in strokovno izvajati elektronske storitve v skladu z načeli in standardi informacijske varnosti. Varnost in hrambo podatkov zagotavlja v skladu s svojimi notranjimi pravili, v katerih predvidi vse potrebne organizacijske, tehnične in logično-tehnične postopke in ukrepe za zagotavljanje informacijske varnosti, varstva osebnih podatkov in varno elektronsko hrambo.

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri oddaji povpraševanja ne odgovarjamo.

HRAMBA OSEBNIH PODATKOV
Našteti podatki se hranijo ves čas uporabe elektronskih storitev na spletni strani
1meritev.si.
Uporabnik lahko zahteva vpogled v svoje osebne podatke ali podatke o obdelavi njegovih osebnih podatkov s strani pooblaščenih oseb s pisno prošnjo, ki jo naslovi na sedež podjetja TOBO'S TRGOVINA d.o.o. Uporabnik je dolžan z ustrezno skrbnostjo sam hraniti posredovane podatke za svoje potrebe.

OMEJITVE ZARADI VARSTVA OSEBNIH PODATKOV
Zaradi varstva osebnih podatkov se šteje, da identiteta uporabnikov, ki se prijavijo zgolj z uporabo uporabniškega imena in gesla ni ustrezno preverjena.
Pri storitvah elektronskega poslovanja, ki so dostopne samo z uporabo uporabniškega imena in gesla, je zaradi varstva osebnih podatkov dovoljeno samo naslednje:
1. vnos osebnih podatkov uporabnika je dovoljen, vendar ne omogoča prikaza že vnesenih osebnih podatkov drugih uporabnikov, razen podatkov, ki jih je vnesel isti uporabnik;
2. uporabnik lahko vloži zahtevo za posredovanje osebnih podatkov, vendar se podatki lahko posredujejo izključno v fizični obliki na naslov stalnega prebivališča osebe, na katero se podatki nanašajo.

KOMUNICIRANJE NA DALJAVO
Upravitelj spletne strani
1meritev.si, bo z uporabnikom stopil v stik s sredstvi komuniciranja na daljavo, le če ta temu ne bo izrecno nasprotoval oziroma, če se bo uporabnik s tem vnaprej strinjal. Pri tem bodo elektronska komercialna sporočila kot taka jasno razpoznavna, pošiljatelj bo jasno razviden, pogoji za sprejem posebnih ponudb (popusti, promocije ipd.) bodo nedvoumno označeni, hkrati pa bo jasno predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV
Podatki, ki jih upravitelj spletne trgovine spletne strani 
1meritev.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Št. izdelkov: 0
Cena: 0,00 €

Poglejte v košarico
SOKKIA Prodaja in Servis

TOPCON SOKKIA SLOVENIJA

Akcija - prihranite z nakupom po nižji ceni
     NAKUP na OBROKE

DINERS nakup na OBROKE

TELEFIX z merilnim kjunom

GRADBENIŠTVO  / GOZDARSTVO / GEOLOGIJA  / GPS / STROJNIŠTVO  / OKOLJE  / Pogoji poslovanja  /  Podjetje  /  Kje smo /

                        TOBO'S trgovina d.o.o. , Ljubljana , Celovška 53, 1000 LJUBLJANA 
                        Tel (01) 43-32-333 , (01) 43-38-426| Fax (01) 43-32-333 |  E-pošta |

Vse cene vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Na spletni tgrovini 1MERITEV si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične, oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@1meritev.si . Slike so lahko samo simbolične in ne odsevajo vedno dejanskega stanja, za kar na odgovarja spletna trgovina


www.1meritev.si - vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani in spletno gostovanje www.normstudio.si