www.1meritev.si

Internet trgovina 1meritev.si Trgovina TOBO'STrgovina

Proizvajalci AMA LASERBMIBOSCHBRUNTONEstwingGarminK&RMitutoyoNestleRite in the RainSOKKIASOPPECSUUNTOTOPCONTovarna meril KOVINE
Vpišite vaš epoštni naslov
za prejemanje naših novičk:

Pogoji poslovanja

Naročanje:
Naročanje blaga poteka preko spletne košarice. Nakup in ogled izdelkov je možen vsem uporabnikom spletne strani. Spletno košarico polnite s preprostim klikom na ikono KUPI, ki se nahaja poleg vsakega izdelka. Pred pošiljanjem naročila, je potrebno pravilno izpolniti vsa polja, ter vnesti podatke v spletni košarici. Poslano košarico z vsemi podatki in izbranimi izdelki smatramo za vaše naročilo. Pred pošiljanjem blaga vas bomo še enkrat kontaktirali preko mail-a ali telefona o informaciji o dobavi blaga.

Cene:
Informativne cene so v Eurih. Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v 1MERITEV spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen v maloprodajni trgovini  TOBO'S TRGOVINA  d.o.o., Celovška cesta 53, v Ljubljani.

Slike na spletni strani so samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja! Trudimo se, da je napak na spletni strani čim manj, vendar so napake možne in niso izključene tako v ceni kot v opisih. Pridružujemo si pravico, da lahko cene in opise spreminjamo brez predhodne najave. V primeru napake, ugotovljene šele ob vašem oddanem naročilu, vas bomo kontaktirali preko mail-a ali telefona ter vam posredovali popravljeno ponudbo.

Dobava blaga:
Dobava blaga iz zaloge 2-3 dni. V kolikor blaga v trenutku vašega naročila ne bi imeli na zalogi, vam bomo rok dobave sporočili v odgovoru na vaše naročilo.
V kolikor blaga ni na zalogi vam bomo rok dobave sporočili.
Naročene izdelke lahko osebno prevzamete v naši maloprodajni trgovini TOBO'S TRGOVINA  d.o.o. Celovška cesta 53  v Ljubljani, ali pa vam jih pošljemo po povzetju na željen - dogovorjen naslov. 

Stroši dostave: 
Strošek dostave je že vračunan v znesek naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3,40 EUR z DDV. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Plačilni pogoji - načini plačila:
V naših trgovinah (osebni prevzem) lahko izdelke plačujete z gotovino, kreditnimi karticami, lahko pa se odločite tudi za mini kredit, ki omogoča nakup do 24 obrokov.

V primeru dobave blaga po povzetju, je možno le plačilo z gotovino. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu in pomenijo vrednost pošiljke. Ob prevzemu pošiljke plačate poštemu uslužbencu vrednost pošiljke in nobenih drugih dodatnih stroškov, pošta pa bo za vas izvršila plačilo.

V primeru izdaje predračuna plačate blago preko banke ( preko KLIKA ali drugih e-bank, na banki... Kobo plačilo razvidno na našem računu, bomo blago odpremili preko odpremne službe na vaš naslov, lahko pa nam pošljete potrdilo o plačilu in tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila.


Odpoved naročila :
Pri odpovedi naročila in vračilu blaga veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga navedena v 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov, ki določa:
"Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bila poštna pošiljka oddana v roku. Ta rok začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga."

Vračilo blaga:
V primeru, da je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati prodajalcu v 15 dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Kot odstop od pogodbe se šteje tudi, če potrošnik v 15 dneh po prejemu blaga le-to vrne prodajalcu. Strošek vračila blaga pri odstopu od pogodbe bremeni potrošnika.

Podatki - arhiv:
Arhiv naročil in nakupov kakor tudi vsi ostali podatki, so dosegljivi ter se nahajajo in varno hranijo na sedežu družbe.


Št. izdelkov: 0
Cena: 0,00 €

Poglejte v košarico
SOKKIA Prodaja in Servis

TOPCON SOKKIA SLOVENIJA

Akcija - prihranite z nakupom po nižji ceni
     NAKUP na OBROKE

DINERS nakup na OBROKE

TELEFIX z merilnim kjunom

GRADBENIŠTVO  / GOZDARSTVO / GEOLOGIJA  / GPS / STROJNIŠTVO  / OKOLJE  / RAČUNALA  / Pogoji poslovanja  /  Podjetje  /  Kje smo /

                                         TOBO'S trgovina d.o.o. , Ljubljana , Celovška 53, 1000 LJUBLJANA ,
Tel (01) 43-32-333 , (01) 43-38-426| Fax (01) 43-32-333 |  E-pošta |

Vse cene vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Na spletni tgrovini 1MERITEV si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične, oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@1meritev.si . Slike so lahko samo simbolične in ne odsevajo vedno dejanskega stanja, za kar na odgovarja spletna trgovina


www.1meritev.si - vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani in spletno gostovanje www.strani.com